Szabadság-sziget.hu

wwf.hu szabadsag-sziget.hu

english magyar

Sajtófigyelés

Mentsd meg a Szigetet!

 

Weisz Fanni a vidra nevelőanyukája2013-04-05 11:41:22

A WWF Magyarország Év Állata versenyében az emlősöket a vidra képviseli, Őt pedig Weisz Fanni, a népszerű modell fogadta jelképesen örökbe, és kampányol győzelméért.


Fontosnak tartottuk, hogy a Szabadság-sziget élőlényei közül versenybe szálló állatokat egy-egy híresség fogadja örökbe és kampányoljon értük a versenyben. A vidra nevelőanyukája a népszerű modell, Weisz Fanni lett.

A vidra kétség kívül a Szabadság-sziget legaranyosabb lakója, éppen ezért olyan hírességet szerettünk volna „örökbefogadó szülőnek” aki maga is megtestesíti a kedvességet és a természetes bájt. Fannit egy ország zárta a szívébe, azonban kevesen tudják, hogy már kiskora óta tudatosan készül az állatok megmentésére. Gyermekként számtalan természetfilmet nézett végig, és elhatározta, hogy állatvédő lesz. A modellkarrier egy kicsit ugyan háttérbe szorította az állatvilág megmentését, azonban az állatok szeretete a mai napig fontos része Fanni életének. Biztosak vagyunk benne, hogy a vidra keresve se találhatott volna jobb pártfogót Weisz Fanninál!

Szavazz Te is a vidrára!
 

« Vissza a listához